Uitstapjes

Welkom in de schitterende regio van imposante kastelen, historische landgoederen, diepverscholen grotten en een indrukwekkend wildleven. U kijkt uw ogen uit.

Kasteel van Petite Somme

Kasteel van Petite Somme

In het hartje van de Belgische Ardennen, vlakbij Durbuy, ligt het sprookjesachtige Kasteel van Petite Somme. Het kasteel heeft een lange geschiedenis en biedt nu onderdak aan Radhadesh Ardennen: een spirituele leefgemeenschap.
Domaine de Palogne

Domaine de Palogne

Hier kunt u gemakkelijk een hele dag doorbrengen! Bezoek de burcht en het museum (en geniet van het prachtige uitzicht over de vallei), neem een kijkje bij de valkenshow en ga rivier de Ourthe op met een kajak.
Grot van Hotton

Grot van Hotton

Ga op ontdekkingstocht! De grotten van Hotton zijn pas in 1958 per toeval ontdekt. De 6 km lange tocht op 70 meter diepte gaat door een en bijzondere geologische zone, namelijk een smalle strook van kalksteen die zich uitstrekt tussen Ardennen, de Famenne en de Condroz.
Het Labyrint van Barvaux

Het Labyrint van Barvaux

Dit reusachtige labyrinth is gevuld met verhalen van sprookjesfiguren. Weet u uw weg te vinden door de begroeide muren, geheime gangen en doodlopende steegjes? De kids zullen laaiend enthousiast zijn!
Domein van de Grotten van Han

Domein van de Grotten van Han

In het hart van UNESCO Global Geopark biedt de Grot van Han u de kans om naar het midden van onze aarde te reizen. Bovendien kunt u hier de Europese Big 5 bewonderen in hun natuurlijke habitat.
Monde Sauvage Safari Parc

Monde Sauvage Safari Parc

Ontdek een heleboel fantastische dieren tijdens een adembenemende safaritocht (40 minuten) dwars door dit safaripark. Spot o.a. giraffen, neushoorns, zebra’s, antilopen en olifanten!
Evenementen

Evenementen

Geniet het hele jaar door van geweldige evenementen in Durbuy! Ontdek welke events er plaatsvinden tijdens uw vakantieperiode.