Actief

De natuur roept! De groene Ardennen is dé perfecte regio om te klimmen, fietsen, kajakken, abseilen... Geen outdoor activiteit is te gek hier! Waar heeft u zin in?

Wandelen

Wandelen

Durbuy is een geweldige wandelregio. De 20 mooiste wandelroutes zijn alvast voor u verzameld. Zo kunt u gelijk op pad! Al wandelend ontdekt u de schoonste plekken.
Fietsen

Fietsen

Durbuy telt in totaal 73 kilometer aan fietsroutes. Naast de uitdagende beklimmingen zijn er ook veel leuke fietstochten voor beginners. Doe alvast wat inspiratie op!
Mountainbiken

Mountainbiken

Scheur met je mountainbike door de bossen, over een uitdagend parcour met vele heuvels... dat is nog eens gaaf om te doen! Ontdek snel de mooiste MBT-routes in de regio van onze camping.
Klimmen

Klimmen

Zoekt u het graag hogerop? En schrikt een spannende uitdaging u niet af? Dan gaat uw hart vast en zeker sneller kloppen als u deze steile klimwanden en de pamperpaal ziet. The only way is up!
Vissen

Vissen

Visliefhebbers zijn hier aan het juiste adres! In de rivier Ourthe zitten verschillende soorten forellen, snoek, barbeel, meerval en enkele zalmen.
Kajakken

Kajakken

Ontdek de schitterende natuur vanaf het water. Volg de Ourthe in een kajak (1, 2, of 3-zit) tussen Barvaux, Hamoir, en Comblain-au-Pont. U kunt kiezen tussen verschillende parcours met wisselende afstanden. Avontuurlijk genieten!
Bushcraft

Bushcraft

Leuk voor kids vanaf 6 jaar! Bij bushcraft draait het hoofdzakelijk om het inzetten van allerlei (over)levingstechnieken, waarbij u met respect omgaat met de natuur. Leer hoe o.a hoe u water kunt vinden (en filteren) en hoe u een vuurtje kunt maken.
Speleo

Speleo

Ga op verkenning in een de initiatiegrot Steinlein tijdens een spannende speleologieactiviteit. Een ideale mix van sportiviteit, avontuur en moed. Durft u het aan? Deze activiteit is perfect om kennis te maken met speleologie!
Mix van activiteiten

Mix van activiteiten

Geen uitdaging is u te gek! Wandel over een indiobrug op 67 m hoogte, zoef op hoge snelheid naar beneden via een kabelbaan of maak een free jump. Ervaar de combinatie van grenzen verleggen, uithouding en team spirit.