Evenementen

Halloween

weekend van 31 Oktober
Live Muziek met Ives van Mol

Gezellige zaterdag avond en zondag middag met Ives van Mol. Zanger en gitarist, hij speelt Nederlandstalige, Franstalige en Spaanse Muziek.

Trick or Treat op de camping

Trick or Treat waar alle kampeerders aan mee kunnen doen. Versier uw plekje, verkleed uzelf.. zodat de kinderen rond kunnen gaan om snoepjes en lekkernijen op te halen.

Spooktocht

Een bijzonder avontuur naar het spookhuis met een griezelig verhaal vooraf om bang van te worden. Doe mee met onze spooktocht en sta versteld door de schrik die daar bij komt kijken.

Als we allen levend en wel weer terug op de camping zijn, gaan we marshmallow's roosteren

Halloween Buffet

Geniet van ons Halloween buffet met allemaal lekkernijen, in het thema van halloween.Stuur een mail en reserveer uw tafel op tijd.. vol is vol

Jaarmarkt Bomal

Weekend van 11 November
Grote jaarmarkt in Bomal

De grote Jaarmarkt in Bomal op de 11de van november is de 149ste editie van de "Foire-saint-Martin" De grootste markt van de omgeving met ongeveer 400 exposanten, en trekt mensen van over de hele wereld.

Muziek met Ives van mol

Ives van Mol, Muzikant en gitarist speelt weer op ons  verwarmde en overdekte terras van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Paul Duisterwinkel zal samen met Richard het seizoen afsluiten van 20.00 uur tot 1.00 uur. 12 november sluiten we de deur om 15.00 uur, om hem weer voor jullie open te doen op 1 maart 2024.

Iedereen op voorhand fijne feestdagen, en een voorspoedig 2024.

We zien jullie graag weer terug in 2024.

Team International